Reiki amstelveen

Algemene wetenswaardigheden Munay-ki

Munay-ki:
De Munay-ki brengt een hoopvolle en optimistische boodschap over onze toekomst. Voor ons persoonlijk maar ook voor de hele aarde. De Munay-ki is de sleutel om een kwantumsprong in je menselijke evolutie te maken. De vorm waarin de Munay-ki wordt doorgegeven is krachtig, diepgaand en vrij gemakkelijk te leren. Het word je geschonken in de vorm van negen initiaties of inwijdingen. Het is een pad of een reis naar je eigen vrijheid.
Munay-ki herstelt de verbinding met je innerlijke kracht.

Munay kiQ’eros:
De Q’eros zijn een oud volk dat ooit toebehoorde aan het grote rijk van de Inca’s. Hun cultuur is al duizenden jaren oud. Tot op heden hebben zij hun aloude tradities en leefwijze op een pure en oprechte manier behouden.

Deze sjamanen, hoeders van de Aarde, zijn er in vele landen en ze zijn onder vele namen bekend. In de Andes en het Amazonegebied heetten ze ‘Laika’. De oude natuurvolken bezitten een schat aan kennis over profetieën, geneeswijzen, ceremonies, rituelen en inwijdingen. Nu we op een keerpunt in de geschiedenis van de mensheid staan, een overgang naar een nieuw tijdperk, schenken zij ons het helingspad van de Inca’s. Ze willen ons graag leren dat we bewuster met ons zelf en Moeder Aarde moeten omgaan. Ze delen graag hun spirituele kennis en hun waardevolle traditiesa met ons.

Overgangsperiode naar 2012:

Volgens de oude Maya kalender markeert 21 december 2012 het einde van een evolutionaire cyclus en het begin van een nieuw spiritueel tijdperk. Honderden boeken en duizenden webpagina’s zijn al gewijd aan het jaar 2012. Volgens sommigen krijgen we te maken met grote wereldrampen. Volgens de Munay-ki staat het jaar 2012 symbool voor een verandering in het bewustzijnsniveau van de mens op aarde. De mens transformeert van homo sapiens naar de homo luminus, ook wel de verlichte mens genoemd. De inwijdingen van de Munay-ki hebben inmiddels wereldwijd bij vele mensen plaatsgevonden en richten zich op het evolueren naar een hoger frequentieniveau. Natuurlijk is 2012 maar een getal of ijkpunt, de ontwikkelingen zijn nu al volop gaande en merkbaar. Luister de komende tijd goed naar je eigen gevoel, zelf als dit dwars tegen je ratio ingaat. Stel je open voor de veranderingen, laat de oude structuren los en
wees voorbereid.