Driedaagse Masterclass Pijnappelklier

Hoe kan zo’n klein kliertje, je zovéél innerlijke rijkdom schenken?

In deze opleiding van 3 dagen ga je ontdekken dat alles al in jezelf aanwezig is.
Je stopt letterlijk met het afgesloten zijn van je eigen innerlijke leiding.

We leven in een tijd waarin alles fast-forward gaat en waarin we constant keuzes moeten maken tussen Welzijn en Welvaart. In elke fase van het leven kan dat gevoel anders zijn. Enkele kreten die wij horen van verschillende leeftijdsgroepen:

Twintig en Dertigers: druk, stress, identiteitscrisis, slapeloosheid, burn-out, bore-out, FOMO, wine addict, laag libido. Alles hebben maar toch niet volledig gelukkig zijn!

Veertigers en Vijftigers: druk, mood swings, kort lontje, slecht in/door slapen. Vaak wakker worden, overgangsklachten en nachtzweten, emotioneler gedrag. De spanning en passie is er een beetje af!

Zestigers en ouder: slecht slapen, emotionele uitputting, afname van soepelheid, slijmvliezen drogen op. Veel vragen over levensbeschouwing.

Wist je dat de pijnappelklier (epifyse) één van de belangrijkste klieren in jouw lichaam is? Het stuurt de productie van gelukshormonen, serotonine, melatonine en dimethyltryptamine (DMT) aan.

In deze Masterclass, van 3 dagen ga je ontdekken hoe jij zelf de productie van al deze stofjes kunt beïnvloeden. De voordelen van een optimaal werkende pijnappelklier zijn immens: goed slaapritme, geestelijke stabiliteit, geluk en een perfect functionerend immuunsysteem. Als klap op de vuurpijl kun je versneld spiritueel ontwaken.

De epifyse is een regelorgaan, ter grootte van een doperwt dat tegen het dak van de tussenhersenen zit.

Hoogtepunten

  • Wetenschappelijk onderbouwde info over de pijnappelklier werking
  • Aarding en gronding (verankering met moeder Aarde)
  • Werken met hartverbinding en het krachtcentrum van je buik liefdevol omarmen
  • Activatie en inwijding van de pijnappelklier
  • Activatie van het Thymus chakra
  • Voeding en gezondheid
  • Verstilling

Docenten

Saskia-Bosman
Margreet-Visser
Nicolette-de-Vetten

In deze Masterclass leer je hoe je in korte tijd geheel zelf kan bewerkstelligen dat je pijnappelklier opengaat.

De eerste dag: Dr. Saskia Bosman verklaart de biologie van de pijnappelklier en legt uit hoe deze klier de cyclische bewegingen van ons lichaam regelt. Ze vertelt over kristallen in de pijnappelkliercellen als zenders en ontvangers.

We gaan allerlei oefeningen en meditaties doen om de opgedane kennis direct toe te kunnen passen in je dagelijkse leven.

De tweede dag: Via ontgiften met voeding en speciale kruiden kun je de verschrompeling van de pijnappelklier tegengaan en zelfs activeren. De power van de buik is hierin belangrijk. Je krijgt ook oefeningen waarmee je daarna zelf thuis actief aan de gang kunt gaan. Via Yogaoefeningen de doorstroming naar de hersenen stimuleren. We gaan de hypofyse, de bijschildklier en de pijnappelklier laten samenwerken zodat alles in het lichaam met elkaar in harmonie zal komen.

Verder gaan we zware energie terugbrengen naar de aarde via het energetisch doorsnijden van koorden. Er zijn oefeningen met spiegels, kaarsen en symbolen. We gaan oude chakra’s laten ontwaken, het is er nu de tijd voor. De oeroude thymus-chakra activatie zal de liefde voor jezelf en het leven weer laten opbloeien. Het ontwaken van de thymusklier zal ervoor zorgen dat je waarnemingen (telepathie) worden verfijnd. Je durft de universele liefde uit te stralen. Het hoort bij je hartchakra en de zachte aanwezigheid is voelbaar.

Tevens ontvang je een inwijding/opening van jouw pijnappelklier. Hierdoor wordt je epifyse instant geopend en gaat deze via de hypothalamus en hypofyse ervoor zorgen dat melatonine, serotonine en hormonen (o.a. sekshormoon, oestrogeen, progesteron en testosteron) elkaar positief gaan beïnvloeden waardoor je beter slaapt, meer dopamine (gelukshormonen) aanmaakt en je libido omhooggaat.

De derde dag (terugkomdag): een serie van oefeningen die de pijnappelklier, thymusklier en je hart en buikchakra’s nog verder activeren. Je gaat ervaren hoe het 8e chakra, de Wiracocha en de hogere chakra’s als brug naar het multiversum gaan doorwerken. Langzaam ga je zien en ervaren hoe de fysieke en spirituele wereld samen komen en dat kan een explosie van kleuren geven. Je leert een aantal prachtige tools om dit te bewerkstelligen.

Masterclass pijnappelklier activatie

Locatie

Vrouwenakker en Tiel
Individuele trainingen zijn in Wilnis.

Waneer

Zie agenda

Tijd

10.00 uur tot 17.00 uur met uitloop

Aantal dagen

3

Groep

Max: 12 cursisten

Toelating

Iedereen die zich openstelt voor groei en ontwikkeling

Kosten

€ 425,-

Cursusmateriaal

Syllabus inbegrepen en lifestyle werkboek kan je aanschaffen.

   

Thuiswerk

Bijhouden en verder uitbouwen.

Certificaat

Ja

Dit 3-daagse avontuur reikt jou de sleutel aan tot spiritueel ontwaken!
Gun jezelf dit. Alles is mogelijk…