Reiki amstelveen

Nicolette de   Vetten

Even voorstellen:

Mijn naam is Nicolette de Vetten-Visser (1962) gelukkig getrouwd en samen hebben we twee fantastische kinderen.
Ik heb mijzelf de afgelopen 20 jaar verdiept in allerlei natuurlijke geneeswijzen en therapieën. Na een zware longoperatie en een bijna –dood (BDE) ervaring wist ik dat er meer was dan mijn hectische leven in de commerciële wereld. Ik ben breed geïnteresseerd in alles wat met spiritualiteit en energetische healings methodes te maken heeft.
Toch blijf ik een nuchter mens die alles eerst zelf wil ervaren en doorleven. Ik hou van een no-nonsense benadering.

Iets wat ik van huis uit heb meegekregen is de liefde en vooral het respect voor de natuur. Daarom geef ik bij voorkeur mijn cursussen in een woonboot in een prachtig natuurgebied in Wilnis.

Het mogen begeleiden van mensen in hun eigen unieke groeiproces is voor mij zeer bijzonder. Als ik zie dat cursisten met een klein steuntje in de rug, zo mooi kunnen groeien en zichzelf opnieuw ontmoeten en zo in hun eigen kracht gaan staan om tenslotte hun verlangens waar te maken, ben ik iedere keer weer oprecht ontroerd en dankbaar dat ik in dit proces kan en mag helpen.

Wat bij mij hoog in het vaandel staat is dat mensen zich op hun gemak voelen bij een behandeling of een cursus. Ik geef iedereen graag de ruimte voor hun eigen ontwikkelingsproces. Belangrijke uitgangspunten zijn veiligheid, vertrouwen en verbinding. Dit alles overgoten met een sausje van keuze, vrijheid en plezier.

Lijfspreuken: Ontmoet jezelf
Geluk vind je in jezelf
Wie zichzelf kent, kan werkelijk alles.