Reiki amstelveen

Godinnen Energie kaartlegging

Kaartleggingen worden vaak als spelletje of als waarzeggerij afgedaan maar op een dieper niveau geeft deze speciale Godinnen Energie kaartlegging  jou een spirituele boodschap waar je wezenlijk iets mee kunt in je leven.
Ik beschouw een kaarlegging op de manier zoals ik het geef, als een leidraad om je verbeeldingskracht te bevorderen en je gevoelens naar boven te halen. Je kunt het ook vergelijken met een wegenkaart, die je vertelt hoe jij bent en wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Door de vaak verwarrende eisen die het huidige leven stelt, kan juist een kaartlegging een poging zijn om je eigen leven en de wereld om je heen te kunnen doorgronden.
De kaarten schetsen je een situatie die jou iets te zeggen heeft. Je ontvangt meer kennis over je verleden, wat doe je in het heden en hoe vul je het beste je toekomst in.

 

De kaartlegging is altijd een feest van herkenning. Je ontvangt een diepe energetische laag voor de toekomst zodat je verder kunt op je ingeslagen pad met wijsheid en helderheid over allerlei zaken. Deze Godinnen Energie kaartlegging accepteert de eigentijdse behoeften van vrouwen maar ook haar mythische verleden. Wij leven in een tijdperk waarin wij ons hebben afgekeerd van de natuur en magie. Juist door deze veelzijdige kaartlegging kom je uit bij de beelden van je eigen ziel. Het brengt je in contact met je huidige wezen die je kan helpen bij het vormgeven van je toekomst. Ze laten de krachten en talenten zien, die juist vrouwen bezitten maar die een beetje zijn ondergesneeuwd of weggedrukt. Iedere vrouw herkent bepaalde verlangens en hunkeringen maar erkennen we ze ook en wat doe jij ermee?

 

Heelheid heeft altijd alles te maken met hoe we ons leven leiden. Hoe we tegen de uitdagingen van het leven aankijken en hoe we ermee omgaan. Heelheid is de manier waarop we de dans van het leven dansen. Heelheid draait om het her-inneren van jezelf. Jezelf weer te ontmoeten.

 

Kern van de kaartlegging:
•    Psychologisch inzicht
•    Heling en heelheid
•    Voorspellende kwaliteiten
•    Vertrouwen in eigen innerlijke kracht
•    Magische en grenzeloze les in helderheid en wijsheid
•    Sleutel om de deur te openen naar je eigen unieke groeiproces


dansvanhetlevenIn een eventuele vervolgsessie (individueel) kan ik dan samen met jou gaan doorwerken aan dat wat naar het bewustzijn is gekomen.


Soms heb je het gevoel dat je vastzit of wordt opgegeten door een zware situatie.
Door deze problemen vergeet je jezelf te voeden. Je hebt dan wat extra energie nodig om dingen weer te laten stromen. Dit kan zijn de pijn uit het verleden helen of juist om de toekomst vorm te geven, zodat jijzelf actief kunt werken met de energie van een bepaalde situatie. Als de energie weer stroomt is er ruimte voor verandering. Verandering kan dan tot transformatie leiden.


Wat zou een Godinnen Orakel voor jou kunnen betekenen?

Maak met je mede Godinnen/vriendinnen een afspraak bij Reikicentrum de Ontmoeting en kom het zelf ervaren. 

 

Heb je eigen wensen of wil je eens iets anders doen met je verjaardag,
bel gerust voor meer informatie.