Reiki amstelveen

Mediumschap

Vanaf 2012 heb ik bij Jaco Elken de opleiding mediumschap gevolgd en afgesloten met het diploma mediumschap therapeut. Het is een hele mooie opleiding, waarbij je leert hoe je contact kunt leggen met andere energieën.

 

Door me op jou af te stemmen, kan ik kijken waar blokkades zitten. Samen met jou maken we een innerlijke reis. Door coaching maak je contact met oude trauma’s, opgeslagen emoties en herinneringen. Je lichaam is daarna in staat om dingen los te laten. Je zult je daarna vrijer voelen en fysieke klachten kunnen daarna ook verdwijnen. De energie kan dan weer goed door je lichaam stromen en zo weer zijn helende werk doen. De balans wordt op deze manier hersteld op zowelfysiek, emotioneel als mentaal niveau, zodat je daarna weer in je natuurlijke levenskracht komt te staan.

 

Dit is altijd met zeer veel respect voor je eigen Zijn, het juiste moment en je Zielenwens om verder te komen. Er hoeft niets, het mag en alleen als het vertrouwd voelt. We volgen samen de weg van energie en voelen wat haalbaar is.

 

Boek eens een vrijblijvende sessie om zelf te voelen wat er kan veranderen….