Reiki amstelveen

Nusta Karpay workshop mogelijkheden

Groepsverband 3 dagen:
In deze 3-daagse Master workshop gaan we uitgebreid in op alle facetten van de Nusta’s.
Je leert tijdens deze workshop zeer intensief om de heilige inwijdingen zelf door te mogen geven.

In kleine groepjes van 4/6 pers, zodat er maximale aandacht is voor iedereen.
De groepsbijeenkomsten zijn meestal op 3 losse dagen of 2 dagen na elkaar en 1 terugkom dag.
Tijd: 10.30 uur tot 15.30 uur.

Groepsverband 2 dagen:

In deze 2-daagse Master workshop ontvang je alle inwijdingen en leer je de inwijdingen op summiere wijze door geven. Het zwaartepunt ligt op het ervaren en ontvangen van de inwijdingen.

Eigen groepje:
Zelf een eigen groepje samenstellen kan natuurlijk ook. Zodat je met je familie of vrienden de Nusta Karpay inwijdingen kunt ontvangen. In gezamenlijk overleg bepalen we het tempo. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op.

Individueel:
Dit is een persoonlijke workshop, speciaal afgestemd op jouw groei en bewustwording. Jij geeft jouw wensen aan en het tempo waarin je dit wilt volgen. Daarna stel ik een uniek op maat gemaakt behandelplan op. Er is veel mogelijk van een versnelde Nusta Karpay  inwijding tot een persoonlijk begeleidingspakket met allerlei energetische behandelingen, healings, coaching, natuurrituelen en yoga, meditatie en een sprong in het warme water van de hottub, waterwiegen en sauna sessies. In mijn praktijk merk ik dat juist de persoonlijke gesprekken, behandelingen en de inwijdingen van de Nusta Karpay een ideale combinatie zijn in het proces van bewustwording en heelwording. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op.

Er zijn meerdere mogelijkheden om je te verdiepen in de Nusta Karpay. Er zijn terugkomavonden met uitwisseling van ervaringen. Er zijn verdiepingsdagen of coaching dagen, waarbij het accent ligt op het goed doorgeven van de inwijdingen. Het doel van deze dagen is jou te ondersteunen bij het proces van verinnerlijking. Ook zal ik extra informatie en oefeningen die ik via de Paqo’s heb ontvangen, zo goed mogelijk proberen door te geven.

Begeleiding:
Alle workshops worden gegeven door Nicolette de Vetten vaak met een stagiaire.