Locatie/Stiltegebied

Locatie

De locatie van opleidingscentrum de Ontmoeting is een verborgen plek onder de bomen waar dieren en mensen samenkomen.

Een heerlijke plek om te mijmeren, te bezinnen, te mediteren en te genieten. De hectische buitenwereld waarin we overstelpt worden met geluiden en impulsen die we moeten najagen, het eeuwige rennen en vliegen en de drukte in het hoofd, valt hier totaal weg. Geef je over aan de kracht van de natuur en je zal vertragen, verlangzamen, onthaasten en wegzinken in de stilte.

Als je aan de waterkant gaat zitten hoor je het ruisen van de bomen, het kabbelen van het water, het gezang van de vogels en dan ervaar je lijfelijk dat je op adem gaat komen, dat jij je open kan stellen voor dat wat er innerlijk in je speelt, je ontmoet jezelf weer!

Door een Sjamanistische genezer, een ziener en een wetenschapper is los van elkaar bevestigd dat het terrein over meerdere energetische krachtplekken beschikt. Je voelt de magische aanwezigheid van de natuur, het valt als een serene rust over je heen.

Alle opleidingen en workshops worden gegeven in een drijvende waterwoning waar alle elementen van de natuur zichtbaar en voelbaar zijn. Het straalt rust en ruimte uit. Deze stevigheid, de rust en de verbondenheid daalt neer in je lijf en die neem je mee naar huis.