Margreet VisserEven voorstellen:

Mijn naam is Margreet Visser.

Ik heb enorm veel zin om, samen met Nicolette, mijn steentje bij te dragen aan het verspreiden van het prachtige energie werk. In het bijzonder onze nieuwe project: de Pijnappelklier, daar valt zoveel moois over te voelen, weten en leren. Ik gun het iedereen om dit kleine kliertje te ontwikkelen want de voordelen van een goed functionerende pijnappelklier zijn enorm.

Sinds mijn jongste jaren ben ik al geïnteresseerd in alles wat met bewegen, sport, massage, voedsel en energie te maken heeft. Later kwam daar ook de belangstelling voor het spirituele aspect bij. 

Mens Sana in Corpore Sano oftewel: Een gezond geest in een gezond lichaam. Een mooie quote vind ik dan ook: Tot je veertigste zorgt je lichaam voor jou, na je veertigste moet jij voor jouw lichaam zorgen!

Ik heb jarenlange ervaring binnen de gezondheidszorg, waar ik diverse functies heb bekleed als medisch secretaresse, laserspecialiste, doktersassistente en relatiebeheerder. 

In mijn vrije tijd vind ik het geweldig om te hardlopen, te fietsen, een pilateslesje bij te wonen of yoga te beoefenen.