Reikibehandelingen

Reikibehandelingen

Bij Reikicentrum de Ontmoeting is geen enkele behandeling standaard. Jij bent het instrument waar ik mee mag werken en mijn ziel ontmoet jouw ziel gedurende ons reisje. Ik volg de prachtige weg van de helende energie en mijn fijngevoelige handen zullen vanzelf naar de plek op jouw lichaam gaan waar er een disbalans of pijn is. Mijn handen zijn dan net boven je lichaam of net op je lichaam, afhankelijk van wat jij zelf wenst. Ik zet mijn hoog gevoeligheid in om nog sneller bij de kern te komen.

Je ligt geheel gekleed op de comfortabele behandeltafel met lekkere geurtjes, dekentjes en extra kussentjes ter ondersteuning. Dit is echt jouw verwen uurtje, je hoeft even helemaal niets. Je sluit bewust de buitenwereld helemaal af en stelt je open voor de ‘powerboost’.

Door deze powerboost gaat je zelfgenezend vermogen van je eigen lichaam weer krachtiger stromen en zal het genezingsprocessen in gang zetten. De krachtige en helende energie werkt door op alle niveaus, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als ook op het spirituele vlak. Wedden dat je zo in een andere wereld bent, je reist voorbij de beperkingen die in je denkhoofd zitten. Ik noem dat de maanenergie, dit is het tegenovergestelde van onze alerte dag bewust zijn. Dan zijn we zo gefocust op de ander, de buitenwereld.

Na mijn behandeling voel je een totale, diepe ontspanning wat je met niets anders kunt vergelijken. Een Reikibehandeling ondersteunt op krachtige doch liefdevolle wijze het proces van innerlijke groei en heel-wording. Een Reikibehandeling kan uitstekend naast de reguliere geneeskunst toegepast worden.

Wat kan een Reikibehandeling voor je betekenen?


  • Je overvolle hoofd komt echt tot rust
  • Plotseling heb je de uit-knop van je hersenen gevonden
  • Je lichaam ontspant en de pijn verzacht

Wil jij aan den lijve ondervinden wat een Reikibehandeling voor jou kan betekenen?

Boek dan nu een proef sessie; een ontmoetingsbehandeling van 1 uur voor een speciaal tarief van € 55,- met een intakegesprek en een behandeling.