Cursussen Reiki 1, 2, 3A en Master

Reiki Cursussen

De basiscursus

Echt iedereen kan leren werken met deze prachtige energie. Je hoeft geen speciale gave te hebben of hoog gevoelig te zijn. Dit is jouw ontmoeting met de helende kracht van de Universele Levensenergie, die we Reiki noemen.

Je ontvangt de oorspronkelijke Usui Reiki initiaties. Je zal vier keer een inwijding ontvangen om op een rustige, zachte en liefdevolle manier je innerlijke energiekanaal te heropenen. Het is zo prachtig om zelf te kunnen voelen dat al tijdens en direct na deze Reiki cursus, je eigen handen de energie kunnen doorgeven. Mijn manier van lesgeven staat bekend als humorvol, levendig en vol informatie. Ik geef door dat wat werkt en waar je in je dagelijkse leven iets aan hebt.

Lees verder

 

Reiki 2 cursus

Reiki Cursussen

De verdieping en het aanleren van symbolen

Als je een aanzienlijk krachtigere Reiki stroom uit je eigen handen wilt ervaren, kun je de tweede graad Reiki cursus doen. Het is echt een uitbreiding op dat wat je al geleerd hebt.

De Reiki II cursus bevordert je spirituele groei.
Je maakt nog dieper contact met de Reikikracht en hierdoor kunnen oude blokkades,
angsten en onzekerheden verminderen of zelfs verdwijnen.
Je leert drie prachtige waardevolle symbolen met de bijbehorende mantra´s. Je ontvangt tevens
een nieuwe, krachtige inwijding. De tweede graad is een mooie, intense vorm om de kracht van
Reiki nog meer te ervaren en te voelen. Het brengt je op een hele mooie, zachte maar indringende
manier in contact met jezelf. In deze cursus ga je leren werken met het behandelen op “afstand”.
Het is fenomenaal en verrassend om te leren hoe je mensen op afstand kunt behandelen
met de Universele Levensenergie.

Lees verder

 

Reiki 3 A

Reiki Cursussen

De wens om zelf aspirant-Master te worden

Sinds kort kun je bij Reikicentrum de Ontmoeting ook het tussenstapje volgen. Je hebt al je eerste en tweede graad Reiki maar je wilt nog doorgroeien. Dan kun je het tussenstapje doen, de Reiki 3A cursus. Wil je ook graag de krachtige Master initiatie ontvangen om de volgende stap te kunnen zetten in je persoonlijke ontwikkeling maar wil je niet zelf cursussen gaan geven dan is deze Reiki 3A cursus een prachtige aanvulling.

Als je deze cursus gevolgd hebt, ben je aspirant-Master en kun je als je dit wilt het Reiki Master pad gaan bewandelen.

Lees verder

 

De Mastergraad

Reiki Cursussen

Het lopen van je eigen Master pad

Wil jij zelf gaan inwijden en les gaan geven? Dan is het Reiki Master pad een prachtige weg voor jou. De derde graad (3B) is het Reiki Masterschap.

De Reiki-student wordt opgeleid tot Master-kandidaat. Bij Reikicentrum de Ontmoeting is dit een zeer intensief opleidingstraject van ten minst één jaar, afhankelijk van je eigen groeiproces. We volgen samen de weg van jouw energie, de lessen worden aangepast op jouw energetische systeem en op dat wat zich laat zien gedurende dit bijzondere les jaar.

Geen enkele les is standaard en we volgen de rode draad van je leven en daarin verweven we samen je lessen. Het is dus een uniek op jouw persoonlijke omstandigheden afgestemd begeleidingstraject.

Lees verder