Reiki voor kinderen 

Reiki voor kinderen

Bij Reikicentrum de Ontmoeting kun je leren toveren met Reiki.

Reiki voor kinderen is een cursus die op een speelse manier kinderen helpt rustiger te worden. Reiki energie werkt helend en troostend.

Vooral heerlijk voor de kinderen van deze tijd, de zogenaamde nieuwetijdskinderen, Indigokinderen of Kristalkinderen. Zij resoneren al op de Nieuwe Tijd energie maar krijgen vaak in het onderwijs een stempel opgedrukt.

Reiki voor kinderen

In deze prestatiegerichte maatschappij wordt een jachtig bestaan zelfs kinderen met de paplepel ingegoten. 

De agenda van kinderen loopt al even snel vol als die van hun ouders. Alle opgedane indrukken gaan door het hoofd van een kind en moeten een plek krijgen. Hoe verinnerlijk je alles, hoe kom je als kind tot rust?

De Reiki energie zorgt ervoor dat je de drukte van je dagelijkse leven beter aankunt. Reiki werkt helend en troostend. Kinderen zijn beschermd tegen de (zware) energie van andere mensen en kunnen zijn wie ze echt zijn. Kinderen krijgen meer rust in hun hoofd en zijn energetisch beter in balans. Ze kunnen zich makkelijker staande houden op school en beter voor zichzelf opkomen in het leven.

Cursus inhoud:

  • De kinderen leren alles over de Reiki-energie
  • Hoe kun je jezelf en anderen helpen met een Reikibehandeling
  • Spelletjes met energie, toveren met Reiki
  • Mediteren, visualiseren en lekker veel knutselen (kleien, tekenen, schilderen)
  • Natuurbelevenissen (slootje springen, wildboeket plukken, varen, zwemmen)

De Reiki kids klasjes worden gegeven midden in de prachtige natuur op een plek waar het nog echt magisch stil is.
We gaan toveren met energie, Reiki is eigenlijk een soort toveren met liefde en energie. Je kunt zoveel dingen met Reiki doen, als je pijn hebt of verdrietig bent helpt dit echt. Daarom lijkt het wel toveren. Wil je ook ontdekken hoe Reiki werkt? 

De kleine groepjes zijn afgestemd op de leef en belevingswereld van de kinderen. De Reiki kids cursus zal gegeven worden in 1 dag of 2 dagdelen. Op de tweede dag gaan de cursisten Reiki geven aan de ouders of vrienden. De cursus is inclusief drankjes, lunch, cursusboekje, certificaat en een klein cadeautje.

De reikicursussen voor kinderen worden aangeboden in kleine groepjes. Er is een eigen groep met een eigentijds programma voor de leeftijdsgroep van 15+.
Ik werk volgens de methode van Adelheid en Wanda, schrijfsters van de boeken:
Kiki tovert met Reiki en Kiki en Rijk toveren met Reiki 2.
De Reiki kids cursus kost € 125,- 

De cursus gaat door bij 4 kids, meestal in de zomervakantie.

Aanmelden:
Bel, mail of vul het aanmeldingsformulier in.
Voor de eerst volgende cursus mogelijkheid, kijk bij agenda.