Aura Reading

Reiki Cursussen

Alles is energie dat ontdekte Einstein al in 1915. Volgens natuurkundigen is alles energie en informatie. Energie bestaat ook uit bepaalde frequenties. Energie is overal om ons heen en gaat door ons heen. Je fysieke lichaam maar ook je emoties, gedachtes en gebeurtenissen, het is allemaal energie.

Misschien ben jij je niet altijd bewust van de ruimte om je heen en noem je het anders maar het is je auraveld, je beschermveld om je heen. Je kunt het ook een astraallichaam noemen. We stralen energie uit, dat kun je vooral voelen bij mensen die net kwaad geworden zijn of personen die verliefd zijn. Je auraveld is een afspiegeling van je emotionele en mentale toestand en het is niet statisch, het vloeit en beweegt. Je energetische veld is de reflectie van je staat van zijn. Bepaalde emoties en gevoelens uit het verleden zijn veelal nog verankerd in je eigen veld. In een zogenaamde aurareading ga je waarnemen wat er in je veld allemaal opgeslagen zit. Dat merk je zelf dus ook heel goed. We gaan samen een ‘bijzonder reisje’ maken, op ontdekkingsreis in de wonderlijke wereld van energie.

Soms is een aura reading best een beetje spannend want zowel jij als ik weten niet wat er gaat komen. Doordat het over je eigen leven gaat zul je merken dat er al snel herkenning is en dan gaat de energie pas echt stromen. We laten de zaklamp schijnen op dat wat belicht mag en wil worden.

Ik stem mij af op je trillingsniveau op jouw energie. Het lijkt soms of er plotseling een tv-scherm aangezet wordt en er van alles tevoorschijn komt. Ik zie dan vaak fragmenten, beelden of korte filmpjes. Ik lees dan je auraveld en scan je chakra’s. Het gaat dan over je eigen leven, het heden, het verleden en wat er nog naar je toe kan komen. Zo mag je vaak helderheid ontvangen over de reden waarom dingen plaatsvinden, de zingeving achter de dagelijkse dingen in je wereld.

Waarom maak je iets mee, wat is het doel van je leven of waarom ben je dat pad ingeslagen. Waarom draag jij nog een oude jas met diepe zakken met zware stenen erin mee? Wat houd je nog tegen? Vaak ontdek je dan oude patronen, geconditioneerdheid en een bepaalde manier van opvoeding. We gaan samen op zoek naar: wie ben jij ten diepste, je ziel of je eigenheid! Ik maak steeds opnieuw contact met je ziel, je essentie en met je mooie eigenheid.

Wat is je Zielewens. Wat wil er gehoord, gezien en gevoeld worden. Als je helderheid ontvangt waarom je de dingen zo doet kan je de energie gewoonweg gaan keren, veranderen wat je niet meer wilt en juist gaan doen wat je wel heel graag wilt.

Al gedurende de aura reading ga je ook zelf meevoelen waar er iets niet meer stroomt en dat is een prachtig keerpunt, de weg van voelen, van dat huidige moment, i.p.v. eindeloos praten over het verleden. Daarna is de weg vrij voor dat wat zich zal aandienen...

Tijdens de aura reading zal ik veelal met mijn ogen dicht zitten maar na de reading is er voldoende tijd voor de nabespreking. Je hoeft absoluut niet alles klakkeloos van mij aan te nemen en daarom zullen we samen stap voor stap alles doorlopen en mag je vragen stellen en gaan we dieper op bepaalde issues in.

Een aura reading bij Reikicentrum de Ontmoeting is veel meer dan alleen de reading. Het gaat over je bewustwordingsproces. De puzzelstukjes vallen in elkaar, soms zijn bepaalde blokkades ook al direct opgelost.

Na de lunch is het dan tijd voor een uitgebreide healing.

Healing
Je mag lekker op de behandeltafel plaats nemen en we beginnen met een meditatie. Daarna mag je een intense, diepe en krachtige healing ontvangen. Alles wat we besproken hebben tijdens de aurareading zal meewerken bij de healing. Tijdens de reading is er al van alles ontstaan en deze stroom zal bij de energetische healing verder uitgekristalliseerd worden. We voelen wat er daarna nog mag gebeuren. We roepen de kracht van Great Spirit erbij om op een nog dieper level alles te laten doorstromen.

Globale dag indeling:
Welkom om 10.00 uur Binnenkomst, sharing en theedrinken. We beginnen meestal met een reiniging van je auraveld, een uitgebreide Smudging, dit is een ritueel met kruiden o.a. salie er ontstaat dan een dikke rookwolk en al je oude energie mag dan terug naar Moeder Aarde afgevoerd worden

Aura-reading en na bespreking.
Daarna een lange uitgebreide Aura-reading met alles erop en eraan. Dan is het tijd voor de nabespreking en het stellen van vragen en het oplossen van onduidelijkheden.

Middagprogramma globaal
Even pauze, buiten wandelen en tijd voor de lunch. Wellicht een coaching gesprek, tips of kleine opdrachtjes die je thuis kunt uitwerken. Het kan heel fijn zijn om dat wat er in de ochtend uitgekomen is direct ook via het lijf (body, soul en mind) te laten uitwerken. Dit doen we dan via een sjamanen ritueel of een lange healing.

Rond 15.30 uur zal dan de afronding zijn en de laatste vragen beantwoorden. Neem zelf je lunchpakket mee! Drankjes en div. gezonde versnaperingen zijn inbegrepen. De investering van je individuele energie dag is € 300,- Normaal tarief ter vergelijking, zie website: 1 uur 75,- en 1,5 uur € 110,-

Nota ontvang je bij bevestiging van de agenda afspraak. Kies zelf een mooie dag uit en dan kijken we of dit lukt in onze beide agenda’s. Ik verheug mij op je komst, op onze ont-moeting.

Neem contact op via het contactformulier