Mediumschap & Trance Healing Therapeut

Al vanaf 2012 heb ik een goedgekeurde sticker op mijn voorhoofd. Bij Jaco Elken van de Spirituele Academie heb ik diverse trainingen en opleidingen afgerond en het diploma medium therapeut en trance healing therapeut behaald.

Als jij ja zegt, ga ik mij volledig op je afstemmen en op zoek naar dat wat je hindert in je huidige leven. Ik mag dan in je auraveld voelen en kijken en met je aanwezige Gidsen gaan praten.

Samen maken we dan een innerlijke reis. Deze reis kan ons brengen naar onbekende plekken en naar hele bekende situaties. Door begeleiding maak jij contact met je oude trauma’s, je opgeslagen emoties en herinneringen. Je hele systeem zal daarna in staat zijn om dingen los te laten, vrij te geven en te laten gaan.

Je zult je kilo’s lichter voelen, fysieke klachten kunnen verdwijnen en vol vertrouwen en met de nodige helderheid kun jij je eigen reis verder zelf afleggen.

Het zijn soms bizarre niet na te vertellen sessies maar je voelt zelf wel wat dit alles voor je kan betekenen. Vaak is 1 sessie al voldoende om helderheid te verschaffen over datgene wat er speelt in je leven. Ik wil graag zo min mogelijk van tevoren over je weten zodat ik blanco aan onze reis kan beginnen. Uiteraard is dit altijd met zeer veel respect voor je eigen Zijn, het juiste moment en je Zielewens om verder te komen. Er hoeft helemaal niets, het mag en alleen als het 100% vertrouwd voelt.

De prijs van dit traject hangt af van het aantal sessie en of je eigen wensen.
Je kunt kiezen voor losse sessies of een behandelkaart van 3 of 5 sessies.
€ 280,- voor 4,5 uur en € 465,- voor 7,5 uur.

Investering los € 75,- voor 1 uur en € 110,- voor 1,5 uur.

Neem contact op via het contactformulier