Reiki 3A

Reiki Cursussen

De wens om zelf aspirant-Master te worden

Wil je ook graag de krachtige Master initiatie ontvangen om de volgende stap te kunnen zetten in je persoonlijke ontwikkeling maar wil je niet zelf cursussen gaan geven dan is deze Reiki 3A cursus een prachtige aanvulling. Als je deze cursus gevolgd hebt, ben je aspirant-Master en kun je als je dit wilt het Reiki Master pad gaan bewandelen.

De betekenis van “Shinpiden” de derde graad is: “Mysterie leer”.

Je leert een nog diepere verbinding met jezelf te maken met als doel een groot, helder licht te worden. Je leert steeds meer de essentie van Zijn te ontdekken!

De Reiki 3A cursus is net zoals de Reiki 1 en 2 cursus een mondelinge traditie. Deze ‘mondelinge traditie’ betekent concreet dat ik als Reiki Master, het Master symbool en het gebruik ervan persoonlijk aan de cursisten overdraag.

Reiki kan niet begrepen worden met het verstand, het kan alleen gekend worden in het doen en Zijn ervan!!

Je gaat steeds meer inzien en voelen dat Reiki niet alleen een methode van handoplegging is of het doorgeven van energie op afstand. Het is een aansluiting op de eeuwige bron van energie, die je op alle gebieden van je leven kunt toepassen en die overal een versterkende, krachtige en helende werking zal hebben...

Een prachtige aanvulling op dat wat je zelf al weet en ervaart!

Investering:
€ 500,-

Aanmelden:
Bel, mail of vul het aanmeldingsformulier in.
Voor de eerst volgende cursus mogelijkheid, kijk bij agenda.