Reiki amstelveen

Sjamanisme

 

Het Sjamanisme is een verzamelnaam, het gaat over werken met energie, werken met oeroude kennis. Waarmee jij nu ook mag werken, je kunt jezelf her-openen, zodat de oude kennis en wijsheid weer (opnieuw) binnen mag stromen. Alles kun je voelen en leren, kijk maar naar oude natuurvolken en zie de eenvoud van alles wat werkt. Het Inca Sjamanisme is ook een natuurgeneeswijze.

 

Alles bestaat uit levende energie en die energie wil stromen, zowel in de natuur als in je eigen lichaam. Angsten en pijnen en trauma’s kunnen zich vastzetten in je auraveld en je lichaam er ontstaat dan een disbalans. Deze dis-balans kun je op verschillende manieren herstellen (dat ga je leren). Je komt weer in balans, in evenwicht. We gaan niet te lang stil staan bij de oude trauma’s maar we gaan juist kracht opbouwen zodat jij zelf de energie stroom kan keren.

Omdat alles met elkaar verbonden is, zal jouw verandering ook merkbaar zijn bij de ander en de wereld om je heen.

Door veel te oefenen en te doen leer je jouw levenspad te lezen (herkennen) en de aanwijzingen en tekens te snappen…

Je gaat op een energetische manier kijken en voelen en communiceren met jezelf met Spirits en de natuurkrachten.

Sjamaan betekent; hij of zij die weet

Ont-moet jezelf en jij zult weten!

 

Door middel van een Smudge ceremonie (clearing) of een meditatie of een oefening ga je langzaam uit je dag-alertheid en mag je in een lichte trance komen en we vragen Spirits en andere Helpers om helderheid of inzichten.

Volgens de Sjamanistische traditie kijken en voelen we dan ook waar bijvoorbeeld een ziekte vandaan kan komen, wat je zelf kan doen om deze energie te keren of te veranderen.

Vaak hinderen allerlei  “energieën”  je van buitenaf of kleven ze aan je auraveld of zitten in je energetische systeem.

Het weer in balans komen kan door verschillende technieken en systemen en rituelen toe te passen.

 

Wat is er zoal mogelijk:

 

Soul-retrievel

Door bijv. schokkende gebeurtenissen (trauma’s &ongelukken) kan een deeltje of een stukje van je ziel weggaan. Dit gebeurt onbewust en komt omdat de ziel niet de volle-pijn wil of kan ervaren van dat moment. Het is een beschermingsmechanisme dus heel bijzonder dat dit deeltje zich afsplits. Op enig moment als er weer rust in je systeem is, zou het fijn zijn om weer heel of compleet te zijn. De verloren zieledelen mogen terug komen.

In een Soul-retrievel sessie gaan we samen de zielendeeltjes terug halen en de ziel herstellen. Alle stukjes die elders zijn, lekken energie weg, zodat jij je moe en lusteloos kunt voelen.

Na een sessie kun je je weer compleet en heel voelen.

 

Soul-loss

We kunnen het contact met onze ziel verliezen als we te lang blijven hangen in een nare situatie of we passen ons teveel aan, je leeft je eigen leven niet, je luistert niet naar je Zielenopdracht…

Het kan soms aanvoelen of je niet meer geheel aanwezig in je eigen lichaam bent.

Power-Extraction

Dit is het weghalen van energie of kracht die nog in je auraveld zit.

Na een diepe vriendschap of liefde kun je soms deze niet-eigen energie niet meer loslaten.

 

Power-intrusion

Een niet-eigen of vreemde energie die bij jou naar binnen is gedrongen.

Dit kan je moe en zelf ziek maken.

 

Healing

Na zo’n vaak intensieve Sjamanistische sessie sluiten we de behandeling af met een heerlijke healing.  Je maakt weer een nieuwe connectie tussen je hoofd en je hart en voelt je energetische opgeladen. Zodat je weer in rust naar huis kan gaan.

 

Kom zo’n Sjamanistische sessie zelf ook eens ervaren want er over schrijven of praten blijft lastig, je kunt zoiets alleen zelf voelen

 

 

Wil je zelf ook iets leren over het Sjamanisme, er zijn verschillende korte workshops of trainingen.

 

De Munay-ki is 3 dagen in een groepje of privé.

De  Nusta Karpay is 3 dagen in een klein groepje.

Nusta Blosseming is 1 dag

De Rite of the Womb, is een middag of 1 dag workshop

Sjamanistische Healer opleiding is 1 jaar zowel in een groep als privé te boeken.

 

Ervaringen  clienten

Met geen pen te beschrijven, ik zag beelden van vroeger, wist heel helder hoe bepaalde zaken moest oplossen en rook de geur van vroeger. De tijd vloog voorbij. Er waren in 2 tellen 2 hele uren voorbij gevlogen. Zonder (oude) zorgen verliet ik de praktijk. Dank is groot. Peter.

 

Ik mocht mijn innerlijke wereld verkennen en kwam in andere bewust-Zijns lagen terecht.
Wauw wat een ervaring. Veel dank Hettie.

 

Nicolette heeft veel ervaring en dat voel je, voor iedereen uit de groep heeft ze een eigen unieke zin of een gebaar of aai of knuffel. Nooit het zelfde maar altijd anders en op het juiste moment. Onbegrijpelijk maar waar. Karin

Lang geleden dat ik mijzelf zo ontspannen, rustig en fijn heb gevoeld.                        

Mijn liefdesverdriet is minder zwaar geworden, snap het niet maar is toch gebeurd. Jasmin

 

Ik had weinig of geen contact meer met mijn medemensen, had er ook geen zin meer in maar nu bruis ik weer van het leven. Er is iets weggehaald, wat heel zwaar en naar was. Ik wil er niet meer over praten maar het voelt geweldig en ik ben nu weer blij en opgelucht. Dank je wel hiervoor. Gerrie.