Wat is Reiki

Wat is Sjamanisme?

Het Sjamanisme is een verzamelnaam, het gaat over werken met energie, werken met oeroude kennis. Waarmee jij nu ook aan de slag kunt gaan. Je kunt jezelf her-openen, zodat de oude kennis en wijsheid weer (opnieuw) binnen mag stromen. Alles kun je voelen en leren, kijk maar naar oude natuurvolken en zie de eenvoud van alles wat werkt. Het Inca Sjamanisme is ook een natuurgeneeswijze.

Sjamaan betekent; hij of zij die weet
Ont-moet jezelf en jij zult weten!

In een mensenleven kan er een periode zijn waarin je even uit balans bent, in de knoop zit of je accu leeg is. Als je maar stug doorgaat kom je vanzelf op een punt dat je opgebrand bent of een burn-out krijgt. Je hoofd en of je lijf zegt dan letterlijk stop!

Er is simpelweg ergens een onbalans ontstaan en dat mag je nu gaan onderzoeken want in jou zitten alle antwoorden. Elke ziekte of kwaal is ooit veroorzaakt door disharmonie. Mijn behandeling bestaat uit een compleet op jou afgestemd treatment. Ik scan energetisch je lichaam en volg jouw energie. Waar stroomt het al en waar mag nog wat levensenergie naar toe gebracht worden. 

Tijdens mijn zoektocht naar meer levensvreugde en vrijheid kreeg ik les van vele prachtige personen. Van de Inca Sjamanen heb ik ongelooflijk veel mogen leren, vooral het keren van energie. Niet blijven hangen in wat je niet wilt in het leven maar voelen en kijken naar het prachtige leven wat voor je ligt en dat je zelf kunt inkleuren. Dit klinkt makkelijk maar ook met een bord vol met problemen kun je stapje voor stapje gaan uitzoeken hoe je weer in je eigen levenskracht kunt komen.