Sjamanistische Healing

Een healing biedt ondersteuning bij je verwerkingsproces. Een ziekte is niets anders dan een signaal van de ziel om verder te zoeken naar balans. Een psychisch niet doorleefde levensles manifesteert zich rechtstreeks vanuit het lichtlichaam in het fysieke lichaam. Samen volgen we de weg van energie en voelen we wat voor sessie het beste bij je past.

Je hoeft dit dus niet van te voren te beslissen!

Wat ik zelf belangrijk vind is dat een sessie of behandeling echt werkt. Dat het iets voor je doet, dat het een meerwaarde voor je is geweest en dat het je verder brengt. Ik heb mij gespecialiseerd in een heel scala van zeer uiteenlopende behandelingen. Ik voel energetisch welk “treatment” het beste bij je past voor dat ene moment. Natuurlijk altijd in afstemming met dat wat jij wilt.

Elke behandeling zal beginnen met een aurareininging (Smudgen).

Smudgen is het spiritueel en energetisch reinigen van personen, ruimtes en voorwerpen. Ik gebruik vaak een mix van allerlei zuivere kruidenkorrels. Hier zit altijd salie bij. Je niet-eigen energie zal snel uit je auraveld verdwijnen. Je kunt dit heel kort doen of langer de tijd nemen met een bevleugelingsceremonie.