Ontwaken

Ontwaken

De nieuwe tijd en de energie shift

De voorspellingen en tijdberekeningen van alle oude natuurvolkeren zoals de Maya’s, de Egyptenaren, Indianen en de Inca Sjamanen spreken over een overgangstijd, een helder ontwaken en een transformatie. De overgangsperiode van 2012 en als maar verder…

We leven nu in een chaotische wereld, de opwarming van de aarde, de economische crisis en grote wereldrampen hebben we al overleefd nu mogen we door naar de grote energieshift. Laat je fysieke lijf maar meetrillen met de hoge vibraties van deze tijd. Schud af dat wat je niet meer zal voeden.

We zijn mede-scheppers, we mogen doorgroeien en ascenderen naar de 5e dimensie. Geef jezelf rust en de ruimte om te onderzoeken wat er in je speelt, je Ziel weet het namelijk allemaal al. Je pure Ziel zal je begeleiden op je mooie pad. Voel wat jij nu nog mag vrijgeven of juist mag opnemen…

De inwijdingen zijn voor iedereen beschikbaar. Ieder mens wil immers innerlijk groeien.
De planeetstanden geven nieuwe bepaalde energieën af, waar wij op aarde mee te maken hebben. Er zijn nu al veel mensen die voelen dat dit grotere veld van energie hen betrekt, bijvoorbeeld door bewustzijnsverhoging.
De Munay-ki resoneert met jouw innerlijk weten, je hoeft alleen maar ja te zeggen.

De effecten van het ontvangen van de Munay-ki inwijdingen zijn voor iedereen weer anders. Het is een heelwordingspad, een reis naar je authentieke Zelf Zijn, en je eigen bestemming bereiken. 

Vrijwel iedereen ervaart dat het leven op een aangename wijze in een stroomversnelling raakt. Je ontmoet jezelf, je gaat ten volle je unieke eigen capaciteiten gebruiken.