Reviews:
Nel: Mijn ervaringen van de sjamanistische healer opleiding.
Nicolette is een wijs en liefdevol mens, dus heerlijk om van haar les te krijgen. De opleiding wordt gegeven op een voor mij de mooiste plek op aarde, nl de watertuin in Wilnis, je bent als het ware midden in de natuur, en een geweldige aanvulling voor de opleiding.

Heerlijke opleiding, opnieuw verbinding met jezelf en met alles wat leeft verkrijgen. Voor mij betekent het dat mijn interesse in het sjamanisme volledig wordt gevoed door deze opleiding, een wereld van onbegrensde mogelijkheden wordt liefdevol aangereikt, Vanuit een open hart een
K. van Rooij: Nicolette heeft veel ervaring en dat voel je, voor iedereen uit de groep heeft ze een eigen unieke zin of een gebaar of aai of knuffel. Nooit hetzelfde maar altijd anders en op het juiste moment. Onbegrijpelijk maar waar.

Sjamanistisch Healer Jaartraining level 1 en 2
Carolien: Deze opleiding heb ik individueel gedaan omdat ik vaak snel kan worden afgeleid en dan mis ik de mooie lesstof. Prive les nemen is zoveel meer genieten, wat ik al globaal wist zijn we snel doorheen gegaan en wat ik interessant vond, hebben we helemaal door kunnen werken. Ik ontving elke les een lange healing want dat had ik die tijd ook echt nodig, zo fijn!

Nicolette geeft je de kracht om door te gaan als je denkt dat je moet stoppen omdat het niet lukt. Ik heb zoveel van haar geleerd, ze heeft humor, is absoluut niet zweverig en legt alles zo uit, dat het bij je past en je plotseling wel alles begrijpt en merkt dat ook andere dagelijkse dingen makkelijker gaan.

Alles wat ik mocht leren, pas ik nog steeds toe in mijn dagelijkse leven, het geeft zo veel meer vrijheid en rust in mijn hoofd en dat heb ik nog nergens gevonden en wat grappig, ik kan het dus gewoon uit mijnzelf halen, dat is zo mooi. Leuke, leerzame lessen, goede verzorging, altijd alles zelf gemaakt, vers en behoorlijk gezond (even wennen) Ik heb nu al 6 trainingen bij Reikicentrum de Ontmoeting gevolgd en gebruik veel geleerde stof ook mijn nieuwe job. Heerlijke begeleiding ook als je al lang geen trainingen meer volgt blijft ze appjes sturen en altijd op het juiste moment.
Margreet: Jaartraining: Sjamanistisch Healer level 1

Het is gewoon overweldigend wat je kunt leren in 1 jaar. Ik zou er wel honderd-en-een dingen over kunnen schrijven, maar kort en bondig: Ik heb geleerd en groot aantal basisvaardigheden van het Sjamanisme mij eigen te maken en te integreer in wie ik ben. Zodat ik het gevoel heb, dat ik mijn eigen unieke bijdragen aan het grote geheel in deze wereld in kan zetten en daardoor een bijdrage kan leveren aan hoger niveau van Well-being. Voor mij is het nog steeds een mind-blowing ervaring.
2e Jaars:
Voor mij gevoel ben ik het eerste jaar vooral bezig geweest met het bekend raken met de rituelen en het opschonen van oude dingen die mij nog in de weg zitten. Het tweede jaar voelde ik vooral de verdieping en transformatie die mij kracht en overtuiging geven dat als je leeft vanuit Bewustzijn (vanuit het I-AM), alles in verbinding is met elkaar.

Ik heb sjamanistische technieken geleerd, die mij in staat stellen de verbinding met natuurwezens, spirits, voorouders en moeder aarde te gebruiken voor healing maar vooral leven om het Leven te Vieren. Ik ben bijzonder dankbaar voor dit leerjaar en durf te zeggen dat ik er een ander mens door ben geworden.

Diep respect voor Nicolette dat ze voor zoveel mensen en groot verschil kan maken.
Assisteren:
Toen de gelegenheid zich voordeed mocht ik na een gedegen voortraject voorzichtig meehelpen op de lesdagen. Nu na het doorlopen van het trainingstraject kan ik zelfstandig lesgeven. Elke dag leer ik nog meer van de diepe wijsheid van de prachtige lessen van de Inca Sjamanen.

Ik heb ook heel veel zin in ons nieuwe Masterclass samen.
Yvonne, Healer level 1 en 2: Ik ben verbaasd en voel me groots wanneer ik naar buiten kijk. De lucht is zo indrukwekkend, in alle variaties zie ik de herinneringen van de mooie grijze wolken de dikke stralende wolken, zonnestralen tussen de wolken, de kleuren.

De zon, de warmte, zon speelt door bomen, het prachtige blauw van de hemel. Alles een eigen verhaal.

Ik ben zo intens dankbaar, hoe deze prachtige rijkdom voor en over de natuur begonnen is bij jou tijdens de Opleiding Sjamanistische Healing I en II.

Mijn persoonlijke ontwikkeling, alles wat er mocht gebeuren, de kennis verrijking, natuurlijk niet over alleen de natuur, het is meer dan woorden kunnen zeggen.

Ik zie het gebeuren. Ik kijk slechts enkele ogenblikken uit mijn raam.

Dit is wat Sjamanen noemen: Kijken met andere ogen. Een wereld van verschil!
Inca, level 1:
Ik heb de jaartraining gevolgd niet met een bepaald doel maar met een bepaald gevoel. Toen ik JA zei tegen deze opleiding had ik heel sterk het gevoel dat dit heel goed voor mij zou zijn. Goed voor mijn verdere, spirituele, ontwikkeling.

Om meer bij mezelf te komen, te leren om diep bij mijn gevoel te komen. Om te leren vertrouwen en los te laten. Ook om te leren healen en de "holle bamboestam" te worden zodat je een soort doorgeefluik wordt en daardoor een goede healer.

Bijkomend voordeel is de geweldige groep vrouwen waar ik deze training mee mocht volgen.