Reviews:
Nel: Mijn ervaringen van de sjamanistische healer opleiding.
Nicolette is een wijs en liefdevol mens, dus heerlijk om van haar les te krijgen. De opleiding wordt gegeven op een voor mij de mooiste plek op aarde, nl de watertuin in Wilnis, je bent als het ware midden in de natuur, en een geweldige aanvulling voor de opleiding.

Heerlijke opleiding, opnieuw verbinding met jezelf en met alles wat leeft verkrijgen. Voor mij betekent het dat mijn interesse in het sjamanisme volledig wordt gevoed door deze opleiding, een wereld van onbegrensde mogelijkheden wordt liefdevol aangereikt, Vanuit een open hart een
K. van Rooij: Nicolette heeft veel ervaring en dat voel je, voor iedereen uit de groep heeft ze een eigen unieke zin of een gebaar of aai of knuffel. Nooit hetzelfde maar altijd anders en op het juiste moment. Onbegrijpelijk maar waar.

Sjamanistisch Healer Jaartraining level 1 en 2
Renier: Ik ken Nicolette al heel wat jaren en na vele Healingen en andere cursussen met plezier te hebben ontvangen en gevolgd was het voor mij een passende aanvulling om het pad naar Sjamanistisch Healerschap te bewandelen.

Zowel lesjaar 1 als 2 worden met bezieling, liefde en passie met de cursisten gedeeld. De lesstof is overvloedig. De inhoud van de lessen is altijd afgestemd op de Energie van de dag. De natuurkrachten en de spirituele wereld staan altijd op de eerste plek, in overeenstemming met het hoogst haalbare voor iedere cursist. Dit is voelbaar. Je ziet mensen met elke les weer groeien en transformeren.

Naast het verrijken van je eigen kennis met betrekking tot het Sjamanisme bewandel je dit pad om van jezelf en je medemens te mogen leren en groeien om zo te ontdekken wie je bent en wat je hartenwens is met het kostbare leven dat ons is gegeven.

De levendige tuin in een stiltegebied in Wilnis ademt de Magie uit die je zou willen ervaren tijdens de wonderlijke reizen in de verhoogde levensenergie. Hier voel je je intens verbonden met het leven. Telkens weer een uniek en dierbaar geschenk.
Margreet: Jaartraining: Sjamanistisch Healer level 1

Het is gewoon overweldigend wat je kunt leren in 1 jaar. Ik zou er wel honderd-en-een dingen over kunnen schrijven, maar kort en bondig: Ik heb geleerd en groot aantal basisvaardigheden van het Sjamanisme mij eigen te maken en te integreer in wie ik ben. Zodat ik het gevoel heb, dat ik mijn eigen unieke bijdragen aan het grote geheel in deze wereld in kan zetten en daardoor een bijdrage kan leveren aan hoger niveau van Well-being. Voor mij is het nog steeds een mind-blowing ervaring.
2e Jaars:
Voor mij gevoel ben ik het eerste jaar vooral bezig geweest met het bekend raken met de rituelen en het opschonen van oude dingen die mij nog in de weg zitten. Het tweede jaar voelde ik vooral de verdieping en transformatie die mij kracht en overtuiging geven dat als je leeft vanuit Bewustzijn (vanuit het I-AM), alles in verbinding is met elkaar.

Ik heb sjamanistische technieken geleerd, die mij in staat stellen de verbinding met natuurwezens, spirits, voorouders en moeder aarde te gebruiken voor healing maar vooral leven om het Leven te Vieren. Ik ben bijzonder dankbaar voor dit leerjaar en durf te zeggen dat ik er een ander mens door ben geworden.

Diep respect voor Nicolette dat ze voor zoveel mensen en groot verschil kan maken.
Assisteren:
Toen de gelegenheid zich voordeed mocht ik na een gedegen voortraject voorzichtig meehelpen op de lesdagen. Nu na het doorlopen van het trainingstraject kan ik zelfstandig lesgeven. Elke dag leer ik nog meer van de diepe wijsheid van de prachtige lessen van de Inca Sjamanen.

Ik heb ook heel veel zin in ons nieuwe Masterclass samen.
Yvonne, Healer level 1 en 2: Ik ben verbaasd en voel me groots wanneer ik naar buiten kijk. De lucht is zo indrukwekkend, in alle variaties zie ik de herinneringen van de mooie grijze wolken de dikke stralende wolken, zonnestralen tussen de wolken, de kleuren.

De zon, de warmte, zon speelt door bomen, het prachtige blauw van de hemel. Alles een eigen verhaal.

Ik ben zo intens dankbaar, hoe deze prachtige rijkdom voor en over de natuur begonnen is bij jou tijdens de Opleiding Sjamanistische Healing I en II.

Mijn persoonlijke ontwikkeling, alles wat er mocht gebeuren, de kennis verrijking, natuurlijk niet over alleen de natuur, het is meer dan woorden kunnen zeggen.

Ik zie het gebeuren. Ik kijk slechts enkele ogenblikken uit mijn raam.

Dit is wat Sjamanen noemen: Kijken met andere ogen. Een wereld van verschil!
Inca, level 1:
Ik heb de jaartraining gevolgd niet met een bepaald doel maar met een bepaald gevoel. Toen ik JA zei tegen deze opleiding had ik heel sterk het gevoel dat dit heel goed voor mij zou zijn. Goed voor mijn verdere, spirituele, ontwikkeling.

Om meer bij mezelf te komen, te leren om diep bij mijn gevoel te komen. Om te leren vertrouwen en los te laten. Ook om te leren healen en de "holle bamboestam" te worden zodat je een soort doorgeefluik wordt en daardoor een goede healer.

Bijkomend voordeel is de geweldige groep vrouwen waar ik deze training mee mocht volgen.