Nusta Karpay Mastertraining 

Mastertraining

De Nusta Karpay inwijdingen zorgen voor zuivering en healing. Hierdoor volgt de heelwording van alle vrouwelijke aspecten in jezelf. De vrouwelijke energie kan weer volop gaan stromen. Deze inwijdingen zijn voor zowel mannen als vrouwen. Het brengt balans tussen de vrouwelijke en de mannelijke energie. Het brengt je terug bij de bron, jouw kracht, zachtheid en aanvoelingsvermogen.

Je leert wat er werkelijk belangrijk is voor jouw ziel. Hierdoor kun je van binnenuit gevoed worden en heb je niet steeds bevestiging nodig van de buitenwereld. Dit geeft een ongelooflijke innerlijke rust en bevrijding. De inwijdingen worden gezien als een Heilige Ceremonie, we maken van elke inwijding een apart feestje door ons te verbinden met de Spirits.

We maken gebruik van de krachten van de windrichtingen. De kracht van het vuur, het water, de wind en Moeder Aarde. We gebruiken stenen, veren, bloemen en kaarsen om rituelen te bekrachtigen. Verder is er veel tijd voor meditaties onder begeleiding en het doorlaten werken van je inwijdingen. 

Ik heb deze initiaties direct van de Inca Sjamanen mogen ontvangen. Van Don Mareano en Don Claudio en later heb ik ook nog de verdieping gedaan. Daarna nog les genomen bij een paar collega’s om echt alles zelf te doorgronden, te voelen en tot het bot te begrijpen en de materie achter de lesstof te laten beklijven. Daarna is het voelen en ervaren en doorwerken. Elk Nusta pad is compleet anders en steeds meer in volle overgave met dat wat het pad ons zal brengen. In diep vertrouwen!

Uiteraard probeer ik volgens hun wijsheid de inwijdingen, de rites door te geven. Ik vind het iedere keer weer geweldig en ben diep onder de indruk wat deze inwijdingen voor ieder afzonderlijk kunnen en mogen betekenen. Daar ben ik blij en dankbaar voor. Voor mijzelf heb ik kunnen ervaren dat door het volgen van mijn hart er een diepere connectie kwam met mijzelf en anderen. Je kunt innerlijke dankbaarheid, liefde en de schoonheid van het leven op een intense manier gaan beleven.

De mogelijkheden om de Nusta Karpay inwijdingen te ontvangen:

De laatste jaren geef ik deze training voornamelijk in 4 dagen achter elkaar. Dan ervaar je namelijk het beste de kracht achter de inwijdingen en wat dit voor jou mag betekenen in je leven!

Het is ook mogelijk om deze cursus in 2 of 3 dagen te volgen. Uit ervaring weet ik echter dat sneller niet altijd beter is. Als je jezelf durft toe te staan om helemaal onder te dompelen in deze ongelooflijke vrouwelijke energie, gaat het je enorm veel brengen. Ik krijg dit ook telkens bevestigd door de cursisten. 

Welke vorm je ook kiest de Nusta Karpay training worden altijd ervaringsgericht gegeven. Theoretische kennis wordt afgewisseld met leuke en praktische oefeningen zodat je er echt iets aan hebt. Je ontvangt hierdoor optimaal alle kennis en wijsheid over ceremonies en natuurrituelen.

Wat doen de Nusta Karpay inwijdingen in essentie?

 • Ze zorgen voor spirituele groei en verdieping van je persoonlijke ontwikkeling
 • Brengen zachtheid en liefdevolle energie naar boven
 • Geven je een dieper contact met jezelf (heelheid en echtheid)
 • Openen je prachtige hart
 • Laten je 7 chakra’s volop stromen
 • Zorgen voor een heldere visie en inzichten (derde oog)
 • Laten je een intense verbinding met je vrouwelijke energie voelen.

De effecten van het ontvangen van de 7 Nusta inwijdingen zijn voor iedereen anders. Het is het pad van de vrouwelijke en zachte kant die naar boven mag komen zodat je jezelf niet meer in de weg zit, onderuithaalt of klein maakt. Je mag juist gaan stralen en in je volle potentie gaan leven, dat is wat deze tijd vooral nodig heeft. De Nusta’s zijn de oorspronkelijke Godinnen, Priesteressen van de Inca’s en de vrouwelijke helpers van Moeder Aarde. Dat de Q’eros bevolking dit met ons wil delen is een geschenk van liefde voor de mensheid. Juist in deze tijd van grote veranderingen.

Inbegrepen:

 • 4 lesdagen met 7 Nusta inwijdingen en verschillende meditaties en opdrachten
 • Thee, drankjes en versnaperingen (neem zelf je lunchpakket mee)
 • Alle benodigde materialen en tools
 • Een zelfgemaakt liefdevol cadeau wat je nodig hebt voor je stenen
 • Een handige cursusmap met alle informatie en drie gekleurde kaarsen voor de eindopdracht
 • De mogelijkheid om contact te houden via de mail, telefoon en/of een thuiswerkopdracht.

Alle Nusta Karpay workshops worden gegeven op een prachtige locatie in het stiltegebied te Wilnis, de cursusruimte is een luxe woonboot (zie foto’s). Door de unieke ligging ben je automatisch verbonden met alle natuurelementen. Een super plek voor deze bijzondere cursus.

Gemiddelde tevredenheidsgraad van cursisten voor deze Masterclass: 9,5

Zie de agenda voor de verschillende mogelijkheden.

Wil je meer weten over de afzonderlijke inwijdingen mail of bel dan even.

Kijk bij de tarieven voor de diverse opties.