Reviews

Ervaringen cliƫnten
Peter over een uitgebreide sjamanen healing: Met geen pen te beschrijven, ik zag beelden van vroeger, wist heel helder hoe ik bepaalde zaken moest oplossen en rook de geur van vroeger. De tijd vloog voorbij. Er waren in 2 tellen 2 hele uren voorbij gevlogen. Zonder (oude) zorgen verliet ik de praktijk. Heel veel dank voor alles.
Hettie Reiki Master, over Soul Retrieval: Ik mocht mijn innerlijke wereld verkennen en kwam in andere bewust-Zijns lagen terecht. Ik zag en voelde alles en ik ben weer een stuk lichter de deur uitgegaan. Wat een wijsheid mocht ik mee naar huis nemen. Wauw wat een ervaring. Mijn dank is groot.
Jasmin over sjamanen healing: Lang geleden dat ik mijzelf zo ontspannen, rustig en fijn heb gevoeld. Mijn liefdesverdriet is minder zwaar geworden, snap het niet maar is toch gebeurd.
Carolien over Soul Retrieval, Smudging en stenen ceremonie: Ik had weinig of geen contact meer met mijn medemensen, had er ook geen zin meer in maar nu bruis ik weer van het leven. Er is iets weggehaald, wat heel zwaar en naar was. Ik wil er verder niet meer over vertellen maar het voelt geweldig en ik ben nu weer blij en opgelucht.

Eerst een ontmoetingssessie gehad en dat was direct al heel ontspannend en de vervolg afspraak hebben we samen gewerkt aan mijn grote verdriet. Wat een opluchting en bevrijding. Ik durf weer te leven.
Mieke over een Soul Retrieval: Absoluut geen idee wat er allemaal is gebeurd maar ik zag met mijn eigen ogen mijn hele leven voorbij komen en ook alle problemen en plotseling kwam er het e.e.a. uit, vooral bij mijn buik. Ik heb gehuild en geschreeuwd maar daarna kwam er een zalige rust. Er is minstens 50 kilo van mijn schouders af en ik heb zelfs al iets leuks bedacht wat ik kan gaan doen met mijn leven. Nicolette gaf mij al na 5 minuten het vertrouwen wat ik blijkbaar nodig had om mij te openen voor energie.

Ik heb drie sessies gedaan en kom nu zo af en toe weer eens terug omdat het zo fijn is.

Ik had het adres van het Reikicentrum doorgekregen van een goede vriendin anders denk ik niet dat ik een afspraak had durven maken.
Reviews