Reviews
Reviews

Voor mij persoonlijk hebben de Munay-ki inwijdingen gezorgd voor vele speciale momenten in mijn leven, ik wil ze daarom ook graag delen en doorgeven aan anderen.

Mijn persoonlijke verhaal:

Mijn ontmoeting met de Paqo's (inheemse Sjamanen/healers) bracht mij wezenlijk dichterbij mijzelf. Mijn oude, zwoegende, hardwerkende ik-je hield op te bestaan. Een prachtig maar lastig proces!

Plotseling leek het alsof ik mijn ijverige werk/vechtlust verloren had. Vroeger rende ik maar door en negeerde bewust mijn moeheid of pijn, er moesten immers nog zo veel dingen worden gedaan en geregeld. Met eigen bedrijven is er namelijk altijd werk zat! Nadat de inwijdingen door mijn fysieke systeem gingen en beklijfd waren, kwam er een heerlijke ontspannen rust. Ik hoefde ineens niet meer zoveel van mijzelf. Niet meer de beste kok in de keuken, niet meer de liefste moeder of de leukste collega te zijn. De Munay-ki inwijdingen werken veel dieper door dan je in woorden kan uitdrukken.

Het raakt mij tot in mijn hart. Ik ervaar ‘iets’ overweldigends, magisch, mysterieus, zuiver en stralends als ik met Munay-ki bezig ben. Voor mij voelt het als een enorme verdieping en verrijking in mijn leven. Ik ben dankbaar en blij dat ik de speciale inwijdingen mag doorgeven. Mijn cursisten ervaren ieder op zijn of haar eigen manier ook een enorme omslag en het leven komt op een aangename manier in een stroomversnelling. Je kunt dingen die je hinderen makkelijker vrijgeven en er ontstaat rust en vrijheid.

Je gaat in je eigen kracht staan, er is op een diepe manier een verbinding met je hart, je leefomgeving en de natuur. De ervaring van harmonie met de mensen om je heen voelt heerlijk. Dit lijkt allemaal op een sprookje maar je moet er wel zelf aan werken en de stappen nemen die voor jou belangrijk zijn. Bevrijding zit altijd in jezelf en je kunt dit niet vinden in de buitenwereld.

Het mooiste van de Munay-ki is misschien wel het feit dat je in je unieke eigen persoonlijke kracht gaat staan. Dat je op hart/zielsniveau aangeraakt gaat worden. De rest wil ik niet voor jou gaan inkleuren maar kun je zelf komen ontdekken......

Ik vertrouw steeds meer op de prachtige werking van het Universum. Laat maar gebeuren…

Luisteren met je hart in plaats van met je hersenen, niet makkelijk maar altijd met een geweldig resultaat en het gaat een stuk makkelijker allemaal.
Marie-ann: Ik ben in 3 dagen tijd, verdeeld over ruim 3 maanden een ander mens geworden. Vrij van angsten en zelfopgelegde beperkingen. Ik voel mij intens blij met mijn nieuwe leven. Dit komt zeker doordat Nicolette de lessen met heel haar hart, haar ziel en haar zaligheid geeft.
Raja: Sjamanen workshop met 9 inwijdingen, het klonk al zo spannend en het was meer dan ik ooit had kunnen verwachten. Langzaam is er bij mij een kentering gekomen in mijn denken over een heleboel dingen. Kan het vaak niet eens begrijpen of beredeneren maar dat het mij enorm verrijkt heeft is heel duidelijk, ik wacht op een vervolg workshop!
Mevr. H. Wisman: Reiki Master en collega, die het zelf ook met veel liefde doorgeeft.

Mijn ervaring met de Munay-ki cursus: Niet wetend wat deze cursus zou brengen maar vol vertrouwen in jouw integriteit, inzet en liefde werd ik aangenaam verrast. Als Reiki mens werd dit een geheel nieuwe ervaring. Al voor de rite of inwijding hing er in de ruimte een prachtige energie die ook de hele dag bij ons is gebleven. Ik voelde mij zo beschermd en gedragen. Ook de tweede en derde dag met alle inwijdingen waren heel bijzonder.

Ik merk dat ik oude patronen begin los te laten waardoor ik mij nog krachtiger en evenwichtiger voel. Ook ben ik meer gaan dromen. Mijn energieniveau is duidelijk verhoogd. Het gevoel van liefde voor alles om mij heen en voor Moeder Aarde is intenser. Mensen om mij heen ervaren dat ook zo.

Na een lange inwerkingsperiode ben ik het nu met heel veel liefde en Munay nu zelf ook aan het doorgeven. Mijn cursisten maken prachtige dingen mee.
Gerwen, energie therapeut: Munay-ki bij Reikicentrum de Ontmoeting is leven vanuit je hart en dat doe ik nu, dank je voor de bijzondere manier waarop jij dit aan ons overbrengt. Ik ga er zelf ook mee door.
Margreet: Toen ik hoorde dat Munay liefdeskracht en wil betekent en dat Munay-ki dus eigenlijk staat voor; ik hou van jou vanuit mijn ziel, vond ik het een heel mooi principe. Hoewel het ook als vaag en zweverig gezien kan worden vertaal ik het voor mijzelf als “Wees zoals je bent”. Ik denk dat MK mij gaat helpen volledig te zijn/worden wie ik ben. Ik heb nu 1 dag met 4 inwijdingen gehad en het heeft al invloed gehad op mijn dagelijkse leven, werk, relaties vrienden en familie. Ik probeer mij meer te laten inspireren door de dingen om mij heen dan voorheen. Ik let veel meer op de natuur, en ervaar het als een persoonlijke groei en ontwikkeling die ik anders niet had meegemaakt. Ik verheug me erg op dag 2 en 3 en hoop dat mijn lichaam en geest (nog) meer in balans zullen komen. Ik groet-je in Munay
Marion: Heel veel wijsheid ontvangen over het leven, over de dingen die ik deed en nu anders wil gaan doen. Ik ben altijd geïnteresseerd in levenswijsheid en die ontvang je blijkbaar via oeroude krachten. Dank voor de mooie manier waarop jij dit voor ons doorgeeft.

Zoals bij alle nieuwe ervaringen die ik leerde via Reikicentrum de Ontmoeting bij Nicolette, ben ik ook nu weer oprecht blij met jouw Munay-ki cursus. De tweede inwijdingsdag komt eraan, en daar kijk ik nu al naar uit. De oprechtheid en toegewijde manier van jouw inwijdingen, maken dat het tijdens deze rituelen al prachtige ervaringen zijn. Ik voel dat er weer een boel te gebeuren staat. Het maakt een hoop los en ik ben wekenlang nog bezig met alles te resetten...

Ik weet en voel dat er aan mijn oude patronen wordt getornd en ook weet ik, dat ik daaraantoe was. Het zal mij uiteindelijk meer energie geven om de dingen te doen op de wijze die het beste bij mijzelf past. Weg met het ingesleten, aangenomen gedrag, wat uiteindelijk een loden last wordt en te veel energie wegsluist. Het is een waardevol geschenk, om in harmonie met jezelf te leren leven. Heel veel dank van een dankbaar mens!
Inge Voeten Zuiderlicht Breda: Bij Reikicentrum de Ontmoeting kreeg ik de unieke gelegenheid om twee echte authentieke Q’eros Sjamanen die hoog in de Andes leven te ontmoeten. Ze gaven healingen, inwijdingen en een weekendworkshop. Ik heb zelf al veel op het spiritueel gebied gedaan maar dit weekend was echt een hoogtepunt. Hun doel is het openen van je hart, en wauw wat was dit voelbaar! Wat hebben we als groep genoten van die prachtige stilteplek aan het water. We hebben als groep ook leren werken met Despacho’s, healingsessies en klankhealing. Het was een weekend om nooit meer te vergeten.