Reviews

Ervaringen van cursisten:
Wim Velthuis: Dag Nicolette, Reikicentrum de Ontmoeting Wát een mooie ervaring was deze Masterclass ! Ik schreef mij in voor deze Masterclass uit nieuwsgierigheid en ik werd aangenaam verrast Door de inhoud van deze cursusdagen. Gedegen onderbouwd door jarenlang wetenschappelijk onderzoek, werden de cursisten vertrouwd gemaakt met de pijnappelklier en alles wat daar mee samen hangt. Van gezonde voeding tot fysieke oefeningen en van meditatie tot inwijdingen. Kortom, een scala van informatie én ervaringen, die diep op je lichaam en geest inwerken. Tijdens de cursusdagen maar óók daarna. De volgende dag merkte ik dat mijn gehoor links voor 20 procent terug is gekomen!!. De cursuslocatie is prachtig. Je krijgt er een fantastisch en bijzonder uitgebreid cursusboek van 115 pagina’s bij kado. Maar misschien nog wel het belangrijkste om te weten: Je bent te gast bij bezielede en liefdevolle cursusleidsters. Dat vóel je en belééf je. Van harte aanbevolen en een verrijking voor jou.
Marion: Lieve Nicolette, Margreet en Saskia. Begin dit jaar had ik het geluk een plaatsje te bemachtigen voor de Driedaagse Masterclass Pijnappelklier. Op zoek naar meer balans en de kracht van je eigen lichaam was ik erg benieuwd naar deze inzichten en kennis over de pijnappelklier. Het bleek een prachtige ervaring. Ik heb veel gehoord, veel geleerd, en veel ervaren en dit in een mooie groep van mensen in een meditatieve omgeving. Het werkboek ligt nu binnen handbereik, om nog wat na te lezen of nog meer te gaan leven met de inzichten over voeding en meditatie voor de effecten van dit wonderbaarlijke onderdeel. Het is een goed gevoel te weten wat ik kan doen om mezelf (body/mind) meer in evenwicht te brengen. Het was een prachtig waardevol cadeau aan mezelf. Heel veel dank ! Na de terugkomdag: Ik kijk nu heel anders naar het leven, ik zie op een andere manier alles helder. Ik kan intappen en weet wanneer ik iets mag doen of wanneer ik het beter niet moet doen. Geeft rust en ontspanning.
Birgitta: Pijnappelklier Masterclass ervaring Ik heb genoten van de Masterclass dagen. In alles ben je vanaf het begin tot het einde verzorgend en met veel aandacht voor mij en ons en het gehele proces geweest. Lieve Nicolette dank je wel voor de bijzondere dagen. Ook mijn Indiaan energie mocht weer zichtbaar aanwezig zijn. Ik heb genoten van je prachtige verzorgde tuin. Ik ga zeker mee doen aan de verdiepingsdag of een andere training bij Reikicentrum de Ontmoeting.

Door de driedaagse masterclass pijnappelklier te volgen ben ik bij verdieping gekomen in mijn ziel. De locatie van het Reikicentrum de Ontmoeting is ook met veel aandacht verzorgt zowel ook in de voeding en in je algehele welzijn. Je kunt gebruik maken van de tuin. In de tuin zijn verborgen plekjes waar je even in kunt terug trekken mocht je daar behoefde aan hebben. Je wordt gedragen door de locatie maar ook de docenten die je met zorgvuldigheid daar naar toe brengen om je pijnappelklier te gaan openen. Mijn bewustwording is het ontwaken van de 3 breinen, hoofdbrein, hartbrein en buikbrein. Het is begonnen om mijn huis eerst goed op te schonen. Wat een belast was weggooien of weg geven. In mijn geval naar de essentie toe gaan. Niets meer verstoppen in mijn huis. Mijn geboorte recht omdat weer in het juiste te plaatsen. Door de veiligheid van de sfeer binnen de groep begin je langzaam ongemerkt aan een reis om de pijnappelklier te gaan openen. Dit vraagt om meer om verder in de verdieping te gaan van de pijnappelklier bijeenkomst. Een levenselixer voor de ziel.

Masterclass Pijnappelklier (Drie Daagse bij Reikicentrum de Onmoeting, in Stiltegebied Wilnis) Onder de bezielende begeleiding van drie prachtvrouwen: Nicolette de Vetten van het Reikicentrum de Ontmoeting, Margreet Visser en Saskia Bosman.
Namasté Manon: Driedaagse Masterclass is:
Mindblowing
Overweldigend
Magisch
Thuiskomen
Indrukwekkend
Bezielend
Bekrachtigend
Thuiskomen in het Openen van je eigen Heilige Ruimte
Aarding en Gronding
Gaia
Thuiskomen in de Kennis en Wijsheid over de Pijnappelkier
Thuiskomen in de Kennis en Wijsheid over het Thymus Chakra
Thuiskomen in de Kennis en Wijsheid van Al dat IS

Diepgaande verankering van je Hart en het Krachtcentrum van je Buik Deze verbinding tussen Hart en Buik Omarmen, Koesteren, Zegenen en Eren Je Innerlijke Godin, je Buik

Activatie en Inwijding van de Pijnappelkier Activatie van het Thymus Chakra

Stilte Voeding en Beweging Het opschonen van je Aura Doorsnijden van energetische koorden Mindblowing met gigantisch resultaat Dank dank iedereen, ook alle mooie mensen uit de groep Wat een verbinding en saamhorigheid Ik ben Humble and Still!
Yvonne: Er is al zoveel gebeurd na de pijnappelklier Masterclass dat ik het nauwelijks kan geloven of bevatten. Ik zie meer kleuren, beelden en voel mensen beter aan! Geweldig!! Mijn derde oog en mijn pijnappelklier gaan steeds zorgvuldiger werken.
Hettie: Een kleurenexplosie, ik zie en begrijp nu nog meer, zo fijn. Er mocht een oud stukje zware energie verdwijnen en er is engelen energie voor teruggekomen. Ik geniet.
Karin: Ik heb de Masterclass Pijnappelklier gevolgd, die was om zich al super, je voelt en merk dat er meer in je hoofd zit als je gedacht had. Na de terug kom dag :echt bijzonder, je gaat steeds beter voelen steeds meer aanvoelen signaleren, bewuster zijn van de dingen om je heen. Ook werd het op de terugkomdag duidelijk wat eten met je doet en wat er allemaal in je lijf afspeelt. Wat je juist moet nemen en wat je beter kan laten staan.

Voor nieuwe mensen die dit nog niet gedaan hebben, Ik zou zeggen ga het ervaren, het is fantastisch en natuurlijk ook de locatie is helemaal super, en Nicolette< Margreet en Saskia geven de cursus met volle overgave en men zet zich helemaal in voor iedereen, dus nogmaals Nicolette Bedankt.

Bedankt voor de super fijne dagen, was weer heerlijk, echt genoten en ben benieuwd wat er allemaal nog meer mag komen… Na terugkom middag: Veel minder twijfels, meer open naar andere medemensen, ik voel veel meer aan en mijn pijnappelklier straalt en dat zien andere ook aan mij.
Erica: Dank voor een inspirerende drie dagen, dank voor een ongelooflijke bedding en dank voor jullie diepe wijsheden en hoe gul jullie daarvan deelden.
Margriet: Ik kijk met grote dankbaarheid terug op mijn individuele Masterclass Pijnappelklier. Het was heel fijn en bijzonder en ik het mega veel geleerd, over mijzelf en mijn lichaam. Ik ben een stuk verder op mijn pad en ik dank je voor jouw energie, je inspiratie en je kennis.
Wat veel cursisten heerlijk vinden:

• Veel beter slapen
• Rustiger geworden zijn
• Meer letten op voeding en rust nemen
• Gehoor, gevoel, reukorgaan en smaak is beter geworden
• Na burn-out snappen wat je allemaal juist wel kunt doen
• Veel meer rust in elk opzicht
• Geen slaappillen meer nodig
• Op een andere manier omgaan met focus, aandacht, derde oog
• In leef niet meer in mijn hoofd en toch weet ik alles…best gek maar het werkt
• Te druk en te veel is echt veranderd in het leven/ lifestyle is relaxter geworden
• Snappen wat de volgende stappen zijn zonder stress, pijnappel werkt dus vanzelf…
• Ik voel mij fitter en gelukkiger