Reviews

Ervaringen van cursisten:
Rozemarijn: Ik vond deze dag heel speciaal, de inwijding van de baarmoeder/rite of the Womb was een zeer krachtige en mooie inwijding. Tijdens de inwijding word je eraan herinnert dat je eigen baarmoeder geen plek is om angst en pijn in op te slaan maar juist een plek voor creatie. Het heeft mij fysiek gebracht dat ik dieper en beter ben gaan ademhalen. Het heeft mij mentaal gebracht dat ik mij nog vrouwelijker en krachtiger ben gaan voelen. Ik sta midden in het centrum van mijn eigen lichaam en geest. Dank je wel voor deze prachtige locatie en de bijzondere manier waarop jij dit alles doet.

Ik voel mij echt sterker hierdoor!
Esther: de plek in Wilnis is zo stil en uniek, dat deed echt iets met mij, het programma en de hele dag was magisch. Het heeft hele grote indruk op mij gemaakt, ik kon ook mijn verleden, eindelijk van mij losschudden, de steen oefening hielp het visueel maken en ik denk dat het ook mijn tijd was. Nu snap ik, na deze dag, hoe zoiets kan doorwerken. Ik heb jarenlang therapie gevolgd en kwam niks verder maar na deze dag ben ik nog 2x bij Nicolette geweest en heb nu rust gevonden in mijn hart en hoofd. Ik ga zelfs een training bij Reikicentrum de Ontmoeting volgen. Dank Nicolette dat je zoveel aandacht en geduld hebt, je kunt voelen dat ze dit echt uit haar hart doet en dat werkt in alles door.
Inca: Deze middag was voor mij heel bijzonder. Tijdens de meditatie een intense verbondenheid met mijn baarmoeder. Daarna d.m.v. een hoop tranen en heel veel kunnen loslaten. De inwijding geweldige ervaring; ik voelde tijdens het wiegen zoveel liefde..........heel ontroerend. Kortom: deze middag was een feest met een heleboel cadeautjes van Nicolette.

Ik verheug me nu alweer op onze andere sessie- afspraken.
Yvonne: Dank voor de mooie middag, een godinnen middag. Het was voor mij wederom een mooie ervaring de energie├źn te delen en de bijbehorende opkomende emoties zonder schroom te laten zijn en uiteindelijk zijn plaats te geven; behouden en omarmen of bedanken en symbolisch als een steen van me af te werpen. Je bent in staat om een mooie rijke, waardevolle verbindende sfeer neer te zetten met je workshops en je sessies. Veel Dank!
Jeany: De baarmoeder inwijdingsmiddag heb ik intens beleefd. Binnen in mij ontstond er een grote verbinding met respect en eerbied. Het verdriet stroomde stil naar buiten, alle gebeurde vanzelf. Ik heb bewondering voor jullie mooie werk wat jullie met veel liefde en aandacht doen. Dank.
Ineke: Ik ben zo dankbaar dat ik vrouw ben en mijn baarmoeder weer eens echt gevoeld hebt. Ik weet nu wat ik wil en hoe ik dit kan uitdragen. Zeer veel wijsheid mogen ontvangen in een mooie omgeving met echte mensen die weten wat ze doen. Veel lof hiervoor.
Corrie: Wat zijn jullie samen een prachtig team. Mijn liefdevolle dank voor jullie geweldige inzet. Bij de meditatie van de baarmoeder werd in geraakt en e.e.a. werkt nog diep door bij mij.
Britta: Ik heb genoten van mijn mede-sisters en vond het een bijzondere inwijdingsdag. Jullie straalde zoveel verbondenheid, geborgenheid en liefde uit. Werkelijk prachtig. Dank voor dit alles.
Yvonne: Ik geniet nog na van de inwijding van de baarmoeder. Vooral wat er allemaal mocht gebeuren met mij. Ik sta weer in mijn eigen kracht en voel dat er nog processen doorspelen. Dank voor alles.
Anja: Bedankt voor de prachtige dag, de goede informatie, de verzorging en de nazorg.
Toos: Ontroerend om te ervaren hoe emoties mogen loskomen. De weg van energie werkt door ook na de prachtige inwijdingsdag. Er gebeuren nog veel dingen. Lieve groet!

Ik had de dag van de rite/inwijding al volledig vol gepland staan met andere afspraken, maar ik voelde vanuit mijn tenen dat ik hierbij wilde zijn. De dag zelf voelde als ene feestje met een groep vriendinnen, terwijl ik alle andere dames niet kende. Nicolette maakt het feestje mogelijk met haar speelse enthousiasme, haar wijze liefde en grote gastvrijheid.