The Womb: inwijdingsfeestje voor vrouwen

Inwijdingsfeestje

Deze workshop geef ik al vele jaren en het is elke keer weer een echt feest.
Ik denk dat alle vrouwen zich diep down zo aangetrokken voelen door deze inwijdingsdag omdat we ons bevrijden van de schuld, schaamte en pijn die er toch nog op het vrouw-zijn rusten.

De inwijding van de baarmoeder (de rite of the Womb) is een ceremonie met een krachtige initiatie vanuit de Inca-traditie ter heelwording van het individuele en collectieve vrouwelijke lijden. We maken plezier en we leren van de wijze lessen van de vrouwen uit de jungle van Zuid-Amerika.

InwijdingsfeestjeInwijdingsfeestje voor vrouwen
Een groep met vrouwen, jonge meisjes en oude wijze dames door elkaar heen. Of je nu nog wel of niet een fysieke baarmoeder hebt, vrouwen met en zonder kinderwens, ter voorbereiding op een zwangerschap of juist met overgangsklachten, iedereen is welkom.

We leren van elkaars verhalen. Verhalen over leed en ellende maar gelukkig ook over hoop en vertrouwen…
Er wordt intens geluisterd naar elkaar, er mag gesnotterd en gehuild worden en er is tijd om te lachen en te dansen. Genieten van het vrouw zijn in alle facetten.

Juist de kracht in je buik ervaren is een groot goed. Dit is je belangrijkste bron van vertrouwen, rust en stabiliteit. Ons hoofd is wel erg sterk ontwikkeld, alles gaat via onze hersenpan, wat er in je buik gebeurt, is vaak vaag en onbekend.

Wat mij vooral opvalt in de loop der jaren is de vervreemding van vrouwen over de baarmoeder, de buik is veelal een plek van ontevredenheid, de buik is te dik, te dun of juist niet gespierd genoeg etc...

Heb jij al eens echt contact met je buik gehad, de plek van kracht en creatie?

De rite van de baarmoeder
Wat we mogen leren van de Inca-traditie: "De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren... de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven."

De rite of the Womb is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een Healing als een Blessing is, wordt jouw vrouwelijke kracht gereactiveerd.
De rite van de baarmoeder brengt in alle zachtheid de creatie vanuit jouw schoot in balans. Waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan gaan stromen. Een soort wedergeboorte van de sterke liefdevolle essentie van het vrouw-zijn.

Op dit filmpje zie je een voorbeeld van een inwijding.

 

Praktische informatie
Eerstvolgende feestdag is op vrijdag 26 juli 2024

Nadat je gereserveerd hebt, ontvang je een e-mail met alle informatie.
De laatste paar keren, hebben we gekozen voor een Turbo-inwijding, dat is een dubbele inwijding, zo mooi, krachtig en speciaal, niet in woorden uit te leggen…

 

Mocht je deze inwijding al eens ontvangen hebben dan ben je van harte welkom om nogmaals aan te sluiten om de inwijding opnieuw te ontvangen. Reikicentrum de Ontmoeting is een plek om elkaar te ontmoeten.

Er gebeurt altijd iets anders, de uitwerking zal zeker anders zijn, dus wees je welkom om deze vrouwenfeestdag meerdere keren mee te vieren.

In deze tijd is het juist zo nodig om met andere powervrouwen, de verbinding met het vrouwelijke, met elkaar in zachtheid te omarmen. Het vrouwelijke is dus je eigen basiskracht maar dit te mogen delen en te laten zien is zo waardevol.

Voelen, dat deze dag je nog dichter bij je echte ware zelf kan brengen.

Wat wil je, wat heb je nodig, waar geef jij je tijd en aandacht aan?

Na deze dag vol rituelen en inwijdingen kun je ervaren dat je ten volle je plek kunt innemen in de wereld.

Reikicentrum de Ontmoeting is een plek om elkaar te ontmoeten.

Niet flitsend en snel maar juist in rust en eenvoud
Op het internet word vaak een Womb-ochtend van 3 uur aangeboden. Bij Reikicentrum de Ontmoeting bieden we dit ritueel juist voor één hele dag aan.
Juist in de rust en de ruimte ontstaan er mooie verbindingen, kom je terug bij jezelf en ervaar je de intensiteit van de kracht achter de inwijding.
Hoe vaak gun jij jezelf een dag om tot jezelf te komen, om te genieten, om te voelen dat de diepere lagen in jezelf ook aangeraakt en gehoord worden?
Juist daarom gun ik jou in alle rust en ruimte om te genieten van de krachtige prachtige feest dag voor vrouwen!

Aanmelden:
Bel, mail of vul het aanmeldingsformulier in.